Moster-Rikke
På fødeafdelingen

Din moster Rikke blev født den. 9. maj 1974 på Næstved sygehus. Dagen før fødslen ville jordemoderen vide hvordan barnet havde det, så mormor blev bedt om at tisse i en dunk som skulle med op på sygehuset den næste dag. Tidligt næste morgen fik mormor veer og vi havde jo ikke nogen bil, så det var falck der kørte din mormor og morfar op til sygehuset med en fem liters dunk med tis, den blev der dog ikke brug for, din moster havde det godt så hun ville ud af maven.
Din moster blev født klokken 14:25

Her ligger din moster oppe på Næstved sygehus, på tøjet står der P.A.S det betyder Præstø amts sygehus som det hed dengang.
Efter 5 dage kunne mormor og din morfar tage din moster hjem på Goldschmidtsvej til sol og forår.
b

Da din Moster Rikke blev døbt var det morfars søster Marianne der var gudmor. Det var i Vordingborg kirke, din moster blev døbt Rikke Mai Jensen. Senere fik din mor olle Aksels famillienavn Stær som mellemnavn.b

Din moster Rikke var utrolig glad for sin cykel, da hun blev fotograferet her så hun slet ikke hvor hun kørte, så lige efter billedet var taget kørte hun ind i garageporten ups. Det var en badehætte din mor havde på hovedet, din mor fandt på mange sjove ting. Engang forsøgte vi at få hende til at sige postkasse; men hun blev ved med at sige putkassen, jeg er sikker på hun bare drillede.
 


Storebadedag

Moster Rikke og jeres mor har en masse fætre og kusiner. På billedet er Rikke, Christian, Martin, Torben og din mor. Når det var sommer og rigtigt varmt kørte vi til stranden ude på Ore, vi samledes altid det samme sted med familien Jensen. Vi kaldte det Jensens Plads og mor kan vise dig pladsen når du en dag skal til stranden på Ore.

Første skoledag

Den første skoledag din moster Rikke skulle møde på Iselingeskolen. Hun var glad for skolen kunne næsten vente med at komme afsted når hun vågnede om morgenen. Din moster passede skolen og lavede lektier så snart hun kom hjem; men hun lavede kun det hun havde for hun kunne aldrig finde på at lave flere lektire end hun havde fået for.


b

Din moster Rikke blev konfirmeret i Vordingborg kirke, hun havde store forventninger til dagen. Konfirmationen og festen gik godt og din mor havde en rigtig god dag.rikke

Det her billede blev taget da din moster blev student på vordingborg gymnasium.

Moster Rikke var rigtig dygtig svømmer, hun har vundet en masse medaljer i Vordingborg svømmeklub.
Rikke har stadig flere klubrekorder som ikke er blevet slået.
På billedet din mor og moster Rikke.

b

USA
Kasper
 

Dengang din moster Rikke ville være skolelærer mødte hun Kasper på seminariet i Haslev.

Redigeret marst 2016