Mor-Rikke
På fødeafdelingen

Din mor blev født den. 9. maj 1974 på Næstved sygehus. Dagen før fødslen ville jordemoderen vide hvordan barnet havde det, så mormor blev bedt om at tisse i en dunk som skulle med op på sygehuset den næste dag. Tidligt næste morgen fik mormor veer og vi havde jo ikke nogen bil, så det var falck der kørte din mormor og morfar op til sygehuset med en fem liters dunk med tis, den blev der dog ikke brug for, din mor havde det så godt at hun ville ud af maven.
Din mor blev født klokken 14:25

Her ligger din mor oppe på Næstved sygehus, på tøjet står der P.A.S det betyder Præstø amts sygehus som det hed den gang.
Efter 5 dage kunne mormor og din mor tage hjem på Goldschmidtsvej til sol og forår.
b

Da din mor blev døbt var det morfars søster Marianne der var gudmor. Det var i Vordingborg kirke, din mor blev døbt Rikke Mai Jensen. Senere fik din mor olle Aksels famillienavn Stær som mellemnavn i stedet for mai.b

Din mor var utrolig glad for sin cykel, da hun blev fotograferet her så hun slet ikke hvor hun kørte, så lige efter billedet var taget kørte hun ind i garageporten ups. Det var en badehætte din mor havde på hovedet, din mor fandt på mange sjove ting. Engang forsøgte vi at få hende til at sige postkasse; men hun blev ved med at sige putkassen, jeg er sikker på hun bare drillede.
 


Storebadedag

Moster Mette og jeres mor har en masse fætre og kusiner. På billedet er Mette , Christian, Martin, Torben og jeres mor. Når det var sommer og rigtigt varmt kørte vi til stranden ude på Ore, vi samledes altid det samme sted med familien Jensen. Vi kaldte det Jensens Plads og mor kan vise jer pladsen når i en dag skal til stranden på Ore.

Første skoledag

Mors første skoledag, det var mormor der fulgte mor til iselingeskolen. Hun var glad for skolen kunne næsten vente med at komme afsted når hun vågnede om morgenen. Din mor passede skolen og lavede lektier så snart hun kom hjem; men hun lavede kun det hun havde for hun kunne aldrig finde på at lave flere lektire end hun havde fået for.


b

Din mor blev konfirmeret i Vordingborg kirke, hun havde store forventninger til dagen. Konfirmationen og festen gik godt og din mor havde en rigtig god dag.rikke

Det her billede blev taget da din mor blev student på vordingborg gymnasium


Svømning

Kasper
 

Hvor var det godt din mor mødte din far Kasper, uden ham var du ikke blevet født. Din far og mor fik bygget et dejligt hus i Ørslev på Plantagevej 3 hvor i bor nu, I har en masse venner, hurra for det.

Tilbage til forsiden